Star wars salamanca

🌞 Legija 501 iz vojne zvezd se odpravi v salamanko

Apartma Star Wars ima teniško igrišče in televizor z ravnim zaslonom ter je le 20 minut hoje oddaljen od Papeške univerze v Salamanki. Do katedrale v Salamanki je le 9 minut hoje.
lokacija
Hotel se nahaja v mestnem središču Salamance, približno 0,1 km od središča mesta. V 5 minutah hoje od hotela se nahajata restavraciji Bambu Restaurante-Cafeteria in Cafeteria Casino. Gostje lahko obiščejo tudi cerkev San Marcos, ki je v bližini. Apartma Star Wars je od železniške postaje v Salamanki oddaljen 20 minut hoje.
SobeTa nastanitev ima popolnoma opremljeno kuhinjo ter satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, klimatsko napravo in garderobo. Vsaka enota ima svojo kopalnico, ki vključuje kad, sušilnik za lase in kopalne brisače. Uživajte in uživajte Na voljo so mikrovalovna pečica, hladilnik in pralni stroj. Svetovni splet

🤔 Legija 501 iz vojne zvezd v salamanki

Apartma Star Wars se nahaja v središču Salamance, 1,9 km od trga Plaza Mayor Salamanca in 1,9 km od Univerze v Salamanki. Ponuja brezplačen brezžični internet in prostor za sedenje. Vsaka klimatizirana enota ima televizor z ravnim zaslonom, dnevno sobo s kavčem, dobro opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom ter zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnimi toaletnimi potrebščinami. Na voljo so tudi aparat za kavo ter pomivalni stroj, mikrovalovna pečica in zamrzovalnik. Ta nastanitev ima skupni dnevni prostor, obiskovalci pa se lahko v bližini odpravijo na pohodništvo. Bližnje znamenitosti vključujejo Papeško univerzo Salamanca, muzej Art Deco & Art Nouveau in UNICEF. Letališče Salamanca je od apartmaja Star Wars oddaljeno 14 km.

⚫ Vojna zvezd salamanca 2019

V Salamanki je to eden naših najbolje prodajanih izdelkov! Apartma Star Wars se nahaja v središču mesta Salamanca, 1,2 km od trga Plaza Mayor Salamanca in 1,2 km od Univerze Salamanca. Ponuja brezplačen brezžični internet in prostor za sedenje.
Vsaka klimatizirana enota ima televizor z ravnim zaslonom, dnevno sobo s kavčem, dobro opremljeno kuhinjo z jedilnim kotom ter zasebno kopalnico s prho, sušilcem za lase in brezplačnimi toaletnimi potrebščinami. Na voljo so tudi aparat za kavo ter pomivalni stroj, mikrovalovna pečica in zamrzovalnik.
Bližnje znamenitosti vključujejo Papeško univerzo Salamanca, muzej Art Deco & Art Nouveau in UNICEF. Najbližje letališče je letališče Salamanca, ki je od apartmaja Star Wars oddaljeno 8,7 km.
Apartma se nahaja v središču mesta Salamanca. Ulica Concejo je ena od ulic, ki izvirajo iz glavnega trga Salamance, in obiskovalcem zagotavlja idealno lokacijo za raziskovanje zgodovinskega središča mesta.

📓 Vojna zvezd. xi dan usposabljanja salamanca legión 501

5. oktobra 2019 bodo po ulicah Salamance na večdnevnem dogodku paradirali liki iz Vojne zvezd. Gre za “dan usposabljanja” Legije 501, množično srečanje, ki bo združilo člane iz vse države s skupnimi cilji.
Salamanca se pripravlja na velik dogodek, znan kot “Dan usposabljanja”, ki ga morajo obiskati ljubitelji Vojne zvezd in ga organizira Legija 501. Na stotine članov tega kluba naj bi se podalo na pohod po ulicah mesta, od trga Concordia do trga Anaya, kjer bo potekalo solidarnostno fotografiranje. Zbrana sredstva bodo namenjena organizaciji ASPACE (Asociación de Atención a Personas con Parálisis Cerebral). Več informacij o ASPACE Salamanca je na voljo na naslednji povezavi.